Promotie produse

Promotie produse

Toamna vine cu SUPER REDUCERI!

In perioada 23 septembrie – 6 octombrie 2020, poti achizitiona la reducere toate modele de corpuri de iluminat aflate in rubica, OFERTE SPECIALE.

O poveste despre lumina

O poveste despre lumina

Ca in fiecare an catalogul nostru aduce in atentia decoratorilor, designerilor si clientilor o tema generala cu ajutorul careia dormim sa va inspiram in proiectele de iluminat arhitectural, ambiental, stradal si festiv.

Atunci cand orasul si strazile sale sunt scaldate in valuri de lumina  ce atrag privirea trecatorilor oferindu-le siguranta si incantare, misiunea noastra este indeplinita! Astfel, in 2019 va invitam sa traim impreuna o poveste despre lumina – pe cat de complexa, pe atat de captivanta!

CORPURI DE ILUMINAT - TRENDURI 2019

CORPURI DE ILUMINAT - TRENDURI 2019

Deoarece iluminatul casei joaca un rol foarte important pentru a transforma atmosfera si a crea un spatiu special, ne-am gandit ca ar fi util sa va spunem care sunt trendurile in anul 2019, in materie de corpuri de iluminat.

La fel ca si in alte domenii si aici tendintele se schimbă rapid, producătorii țin ritmul cu tot ceea ce este la moda si de aceea pe site-urile lor, vom gasi cele mai moderne si in trend corpuri de iluminat.  Ideea de baza pe care doresc sa o transmita este aceea ca putem crea o atmosfera deosebita in locuinta, cu ajutorul corpurilor de iluminat si implicit a luminii.

Noi decoram cu ajutorul luminii!

Noi decoram cu ajutorul luminii!

Lumina poate transforma orice spatiu intr-o poveste. Aceeasi strada, poate fi o alee feerica ce te imbie la plimbare si romantism sau o cale de acces iluminata tehnic si minimalist. Acelasi interior te poate transpune intr-o stare de reverie sau te poate revitaliza si determina sa treci la actiune. In ambele cazuri, perceptia noastra asupra spatiului este influentata in directii total opuse doar de tipul de iluminat folosit. 

Becurile LED, 10 beneficii ale folosirii

Becurile LED, 10 beneficii ale folosirii

Toata lumea stie deja despre becurile LED,sunt parte din viata noastra de ani buni. Folosirea becurilor cu LED a inceput sa devin deja o rutina, dar haideti sa vedem de ce becurile cu LED tind sa inlocuiasca incet incet  becurile clasice. Sa vedem asadar 10 beneficii ale folosirii becurilor cu LED.

Iluminatul casei- sfaturi pentru interioare

Iluminatul casei- sfaturi pentru interioare

Iluminatul casei joaca un rol foarte important pentru a transforma atmosfera si a crea un spatiu special. Iluminatul a depasit statututul de functionalitate, acesteia adaugandu-se si designul si stilul corpurilor de iluminat.

Articolele 1 la 6 din 37 total
Afișați pe pagină