- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Candelabre cu design unic si calitate premium pentru un stil urban

Candelabre cu design unic si calitate premium pentru un stil urban

Solutii de iluminat moderne, clasice, vintage, in stil scandinav sau LED

În cazul în care  ești in căutarea unor corpuri de iluminat potrivite stilului și spațiului tău ambiental, de ce să te oprești doar la un simplu bec? Locuința ta poate fi iluminată în stilul dorit de tine dacă folosești candelabre, care sunt atât utile, cât și aspectuoase. Citește acest articol pentru a sti ce să alegi cu recomandările NEON - Magia Luminii, un brand născut în 1994 din dorința de a oferi energie si magie prin lumină, atât prin magazinul online  cât și prin showroom-urile proprii din Cluj-Napoca și Satu Mare.

Citeste mai mult

Corpuri de iluminat cu stil in culorile anului 2021

Corpuri de iluminat cu stil in culorile anului 2021

Tendinte in iluminatul ambiental modern prin NEON - Magia Luminii

Pantone Color Institute a ales nu o culoare, ci două, ca fiind definitorii pentru anul 2021: PANTONE® 17-5104 Ultimate Gray (gri suprem), o nuanță liniștitoare ce duce cu gândul la fundații stabile și plaje calde — și PANTONE 13-0647 Illuminating (galben luminos) un galben deschis ce amintește de soare, de gustul revigorant al unei tarte cu lămâi și de spiritul vesel și optimist care ar trebui să caracterizeze umanitatea. Decizia de a alege două nuanțe aparent fără legătură ca și culoare colectivă a anului 2021 este un răspuns la întâmplările neprevăzute care au marcat anul 2020 și sunt în plină derulare și în 2021.  


Citeste mai mult

MANTRA – noul partener NEON

MANTRA – noul partener NEON

MANTRA – noul partener NEON - Magia Luminii
Între rafinamentul stilului mediteranean si simplitatea stilului scandinav

Colecțiile de corpuri de iluminat marca Mantra, noul partener al NEON - Magia Luminii ne scot efectiv din rutina cotidiană prin modelele si culorile sale îndrăznețe, deosebite, adaptabile cu ultimele tendințe în designul ambiental interior și exterior. Când ne-am bucurat cu adevărat ultima oară de designul unui = candelabru în formă de vioară sau de frumusețea unei veioze de culoarea bronz antichizat? Acum e momentul!

Citeste mai mult

Camera copilului

Camera copilului

Sfaturi pentru alegerea corecta a corpurilor de iluminat pentru camera copilului

Deoarece spatiul în care copilul nostru isi petrece majoritatea timpului este important, Magia Luminii va vine în ajutor cu cateva idei pentru a putea face dintr-o camera obisnuită un mic colt în care acesta se poate inspira si visa.

Un singur corp de iluminat sau o combinatie de diverse corpuri de iluminat poate transforma spatiul ambiental in care copii de orice varsta isi au locul de relaxare, joaca sau locul in care studiază. Costurile amenajarii ambientale cu sursele de lumina potrivite sunt mult mai mici decat beneficiile obtinute prin alegerea corpurilor de iluminat potrivite

Citeste mai mult

Promotie produse

Promotie produse

Luna aceast, MAI adauga reduceri.

In perioada 12 mai – 8 iunie 2023, poti achizitiona la reducere toate modelele de corpuri de iluminat aflate in sectiunea, OFERTE SPECIALE.

Citeste mai mult

O poveste despre lumina

O poveste despre lumina

Ca in fiecare an catalogul nostru aduce in atentia decoratorilor, designerilor si clientilor o tema generala cu ajutorul careia dormim sa va inspiram in proiectele de iluminat arhitectural, ambiental, stradal si festiv.

Atunci cand orasul si strazile sale sunt scaldate in valuri de lumina  ce atrag privirea trecatorilor oferindu-le siguranta si incantare, misiunea noastra este indeplinita! Astfel, in 2019 va invitam sa traim impreuna o poveste despre lumina – pe cat de complexa, pe atat de captivanta!

Citeste mai mult
Articolele 1 la 6 din 41 total
Afișați pe pagină