- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Produse de iluminat festiv

 

 

Transformăm Sărbătorile in povești de spus nepoților! 

 

Iluminat festiv profesional din 2011.

 

 

 

Din timpuri străvechi, Lumina este simbolul vieții, al bucuriei și al renașterii. Atât sărbătorile religioase cât și cele laice celebrează momente marcante ale vieții fizice și spirituale aducănd lumina în cadrul ceremoniilor. Dacă odinioară, focul era cel prin care se realiza iluminarea acestor ceremonii, în contemporaneitate acesta este înlocuit adeseori – dar nu întotdeauna – prin iluminatul electric.

Sistemele de iluminat festiv produse din 2011 de către NEONLIGHTING  păstrează amprenta inconfundabilă a designului specific iluminatului festiv, au un aspect pretențios și imponderabilitatea unui fulg de nea. Ideale pentru spațiile elegante, ele pot oferi un caracter aparte unei zone comerciale sau de utilitate publică care trebuie pusă în valoare.

Contactează-ne prin formularul de contact sau la adresa vanzari@magialuminii.ro o si te contactam cat ai spune “iluminat festiv”.

 

 

 

Fie că doriti să marcați o sărbătoare religioasă – Sfănta Sărbatoare de Crăciun, Sfănta Sărbatoare de Paști, o sărbătoare laică – Dragobete, Sânziene, zilele orașului, zilele cetății, etc., un moment aniversar din viața companiei, lansarea unor produse sau locații noi, sau o festivitate de stat – Ziua Națională, ceremonii ale aparatului prezidențial, ale aparatului militar, etc., echipa NEONLIGHTING vă oferă o gamă complexă de servicii și produse.

Iluminatul festiv deservește atât amplasamente exterioare cât și interioare. Iti personalizam atât designul jocului de lumini cât și gama de culori. O componentă majoră este cea de planificare și dimensionare corectă a proiectului de iluminat festiv. Instituțiile publice, marile centre comerciale și companiile private lucrează îndeaproape cu echipa de proiectare și implementare pentru obținerea unui efect deosebit. 

Iți punem la dispoziție informații complete despre sistemele pentru iluminatul festiv, dar nu numai, de la imagini relevante pănă la cataloage de prezentare, totul pentru ca tu să fii pe deplin mulțumit! Suntem alături de tine cu sfaturi inteligente, avem bunavoință și disponibilitatea de a te asculta și, nu în ultimul rând, suntem o echipă care este in permanentă legătura cu tine pentru identificarea celor mai bune soluții pentru iluminatul festiv !

Descoperiți câteva din lucrările efectuate de către echipa NEONLIGHTING aici

Descoperiti catalogul cu produsele pentru iluminat festiv: aici

 

Filter
Pagină
Filter
Pagină