- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Despre noi

Magia Luminii este marca NEON LIGHTING.

Energie prin lumina din 1994.

1994 a fost un an bogat in evenimente remarcabile. Echipa de fotbal a Romaniei a obtinut cea mai buna performanta din istorie la un Campionat Mondial. In ianuarie a fost fondat portalul web Yahoo care a devenit unul din cei mai cunoscuti provideri de solutii de web pe plan mondial. Este totodata anul in care grupul Neon  a pus bazele in Cluj-Napoca a productiei de neoane modelate cu gaze spectrale pentru reclame luminoase. Ulterior, se infiinteaza departamentul comercial avand ca obiectiv distributia exclusiva a marcilor Tesla Lighting, Tungsram Lighting si ABB precum si a materialelor electrotehnice in industrie si constructii.  

Am stiut de la bun inceput ca vrem sa aducem cat mai aproape de romani energia prin lumina.

Am crescut incet, dar sigur si in anul 2000 am deschis primele filiale in tara si in Republica Moldova. De la solutii complete pentru iluminat ambiental pana la solutii profesionale pentru iluminat arhitectural si  stradal, ne-am construit gama de produse si servicii prin prisma misiunii de a face vietile oamenilor mai luminoase si mai frumoase. O misiune frumoasa, dar deloc usoara. Din fericire, aveam deja in ADN spiritul antreprenorial, adaptabilitatea si creativitatea pe care numai o companie romaneasca este libera sa o exerseze cu adevarat.

Anul 2008 a reprezentat pentru grupul Neon oportunitatea de a implementa tehnologia de executie specifica a produselor destinate iluminatului festiv si s-a infiintat departamentul de design, prototipuri si produse in serie. In anul 2010 am participat pentru prima data la Targul International pentru Iluminat Festiv Frankfurt Christmasworld, cel mai prestigios eveniment dedicat solutiilor pentru iluminat festiv. Dezvoltarea solutiilor pentru iluminat festiv a continuat in pasi alerti si in 2011 am decis lansarea primelor solutii complete pentru iluminat festiv destinate pietelor din Uniunea Europeana.

In 2013 odata cu modernizarea spatiilor de expunere si cu actualizarea tehnologica a activitatiilor de productie, am simtit nevoia redefinirii identitatii vizuale a brandului Neon  printr-un amplu proces de rebranding care sa transmita si mai multa energie prin lumina tuturor celor implicati in dezvoltarea  companiei. Anul 2015 ne-a a dus inaugurarea celor doua showroom-uri si centre logistice din Satu Mare si Timisoara, iar in 2016, ca un pas firesc in dezvoltarea brandului Neon am lansat magazinul online, Magia Luminii.

Cine este Magia Luminii ? 

Magazinul online MagiaLuminii.ro, parte a grupului Neon va propune o gama larga de produse electrice: corpuri de iluminat pentru interior si exterior, surse de iluminat, aparataj electric, cabluri si accesorii, materiale electrice diverse, care pot fi achizitionate online. Aplicile, lustrele, candelabrele, spoturile, plafonierele, lampadarele, pendulurile, stalpii de gradina si  veiozele comercializate sunt creatia unor branduri care pun accent pe creatie inovativa si calitate premium si acopera toata gama care caracterizeaza tendintele in designul interior : iluminat rustic-vintage, iluminat industrial, iluminat clasic, iluminat modern, iluminat pentru copii, iluminat pentru birou respectiv iluminat arhitectural.  Portofoliul MagiaLuminii.ro cuprinde solutii complete de iluminat de la Nowodvorski, ACB, Maytoni, Schuller, Ideal Lux, Zambelis, Eglo, Dalber, Rabalux, Nova Luce, Zumtobel, Philips, Mantra, Ledvance sau Home Lighting, brandurile apreciate de clienti europeni, dar nu numai.

De asemenea, putem oferi consultanta de specialitate, asigurata de reprezentantii NEON-MagiaLuminii.ro in domeniul electric si design interior. Marcile comercializate ofera un nivel ridicat al calitatii produselor noastre electrice si ajuta la imbunatatirea solutiilor disponibile pe piata din Romania.

Prin Magia Luminii.ro grupul Neon doreste sa ofere clientilor sai posibilitatea de a alege produsele dorite intr-un mod eficient, rapid si confortabil. Consultanta specializata este punctul nostru forte, iar solutiile complete de iluminat sunt caracterizate de un inalt standard calitativ. Produsele comercializate sunt insotite de certificate de garantie si declaratii de conformitate conform legislatiei in vigoare. De asemenea asiguram soluţii de service, in functie de complexitatea si de specificitatea produselor.

In toti anii scursi din 1994 pana astazi, indiferent de suisuri si coborasuri, misiunea noastra a ramas fundamental neschimbata. Am adaugat doar un alt nivel la aceasta: le facem viata mai luminoasa si mai frumoasa oamenilor si prin aceea ca ii calauzim prin avalansa de branduri, oferte si tehnologii sa aleaga exact ceea ce li se potriveste. Si mergem inainte neabatuti pe acest drum.

Iar ca o companie 100% romaneasca, bornele care ne ghideaza sunt valorile in care exceleaza romanii: creativitate, adaptabilitate, spirit competitiv si capacitatea  de a face multe cu putin.

Grupul Neon detine o infrastructura moderna de depozitare, productie, distributie si comercializare:

  • 4 magazine si depozite in regim en gros si en detail in Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea si Sibiu;
  • 2 showroom-uri Magia Luminii in Cluj-Napoca si Satu Mare;
  • 1 magazin online www.magialuminii.ro destinat clientilor din Romania;

 

Certificari 

Pentru a oferi garantia calitatii la standardele nationale si internationale NEON LIGHTING are o preocupare constanta pentru certificarea in domeniu:

  • Certificat SRAC SR EN ISO 9001:2008 de atestare a sistemului de management al calitatii
  • Certificat ISO 14001:2004