Magia Luminii este marca NEON LIGHTING.

Magazinul online MagiaLuminii.ro va propune o gama larga de produse electrice: corpuri de iluminat pentru interior si exterior, surse de iluminat, aparataj electric, cabluri si accesorii, materiale electrice diverse, care pot fi achizitionate online. De asemenea, putem oferi consultanta de specialitate, asigurata de reprezentantii nostri in domeniul electric si design. Marcile comercializate ofera un nivel ridicat al calitatii produselor noastre electrice si ajuta la imbunatatirea solutiilor disponibile pe piata din Romania.

Prin Magia Luminii, grupul NEON doreste sa ofere clientilor sai posibilitatea de a alege produsele dorite intr-un mod eficient, rapid si confortabil. Comenzile se vor plasa si prelua electronic, conform conditiilor prezentate, iar livrarea se va efectua fie direct la adresa solicitata, fie la punctele comerciale din tara.

Pentru a garanta calitatea produselor electrice comercializate si serviciilor asociate, NEON LIGHTING ofera garantie prin emiterea certificatelor de garantie si declaratiilor de conformitate conform legislatiei in vigoare. De asemenea asigura soluţii de service, dupa caz.

Certificari 

Pentru a oferi garantia calitatii la standardele nationale si internationale NEON LIGHTING are o preocupare constanta pentru certificarea in domeniu:

  • Certificat SRAC SR EN ISO 9001:2008 de atestare a sistemului de management al calitatii
  • Certificat ISO 14001:2004