Găsirea corpurilor de iluminat potrivite fiecărei băi este o sarcină dificilă, cu atât mai mult cu cât în sala de baie începem și terminăm ziua. Iluminatul băilor trebuie să dinamizeze dimineața și să relaxeze seara. Suprafața băii influențează modul în care obiectele sanitare, mobilierul și corpurile de iluminat vor fi distribuite în spațiu.

Magia Luminii vă aduce în atenție tendințele din domeniul iluminatului sălilor de baie pentru 2015 / 2016. Veți găsi totodată și o selecție online de produse potrivite pentru baie, dintre care semnalăm promoția la gama ACB (Spania).

Click aici pentru a vedea promotia.Corpuri de iluminat pentru baie

#1 Corpuri de iluminat ornamentale

În continuare se poartă aplicele de perete ornamentale, în stil clasic, cu lumină caldă. Deși aparent au o intensitate redusă, ele încălzesc  atmosfera și au un fascicol luminos bine direcționat.

#2 Corpuri de iluminat verticale

În jurul oglinzii și nu numai, luminile verticale pot înălța spațiul. În combinație cu un stil modern-auster, vor face senzație!

#3 Combinație de lumini

Lumina naturală pe geam sau prin plafon, alături de lumina provenită de la plafoniere și aplicele din zona oglinzii vor transforma sala de baie într-un  spațiu relaxant și revigorant totodată.

#4 Lumina romantică

Acolo unde spațiul permite, un candelabru deasupra căzii de baie are un efect dramatic. Corpurie de iluminat decoartive pot fi adăugate pentru a amplifica acest cadru romantic.

#5 Corpurile de iluminat moderne

Efectele metalice, culorile precum arămiul și cromul sunt la modă! Stilul modern este ușor de integrat în cadrul general al oricărui imobil.

#6 Stilul cool, eficient si elegant

Tuburi fluorescente, plafoniere încorporate, aplice minimaliste – toate dau un aer simplu, elegant și practic sălii de baie.

#7 Spoturile luminoase pentru baie

Spoturile bine plasate pun în lumină zonele pe care le preferați! După lăsarea serii, fascicolele luminoase ale spoturilor au un efect surprinzător!

#8 Cromoterapia

Jocul de lumini în scopuri terapeutice este la căutare. Acesta se amplasează în special în zona căzii de baie sau cabinei de duș. Sala de baie se transformă astfel într-un mini SPA.

Pentru mai multe detalii legate de corpuri de iluminat pentru baie ce se poarta, vă invităm să ne contactați direct și să vizitați showroom-urile noastre din țară.