Corpuri de iluminat bucatarie precum lustre, candelabre, plafoniere, aplice si spoturi, castiga teren in domeniul decorului interior. Motivul? – tendinta segmentului este de a individualiza zonele din acest univers unic: bucataria! Folosind corpuri de iluminat de buctrie adecvate putem diferentia atmosfera din jurul mesei pentru mic dejun de cea din zona de gatit sau de cea din zona de depozitare vesela.

Cateva sugestii pentru a alege corpuri de iluminat bucatarie pe gustul fiecaruia:

#1 Corpuri de iluminat bucatarie in stil rustic

Un ambient cu elemente naturale, organice inspirate din viata la tara se poate obtine integrand corpuri de iluminat bucataria precum: lustra ALB de ratan, din gama ACB; lustra BIO sau BIOWAYNowodvorski – ambele din material lemnos sau lustra EKO în forma de elipsa.

#2 Corpuri de iluminat bucatarie moderna

Alegeti elemente moderne in combinatii interesante precum candelabrul cu 3 sau 5 brate din seria Bubble, candelabre cu forme cubice precum cel din seria Bruno sau plafoniere simple precum Black Grass.

#3 Lustre pentru o bucatarie Chic

Corpuri de iluminat bucatarie precum cele din seria Onda , Pavione , Ball ale producatorului polonez Nowodvorski se potrivesc unor bucatarii moderne si cu bun gust. Nuantele neutre, tonurile pastelate si culorile clasice vor crea o ambianta sic.

#4 Corpuri de iluminat bucatarie Geeky

Optati pentru lustra Eko Zarowska in forma unui bulb de bec supradimensionat, sau pentru lustrele din seria Frame pentru a integra pasiunea pentru inginerie si tehnologie in viata de zi cu zi.

#5 Corpuri de iluminat bucatarie in stil Nautic

La moda în 2016, stilul nautic se va regasi si în bucătăriile noastre. Combinatiile consacrate de albastru, alb si gri vor fi puse în valoare de corpurile de iluminat asortate: aplica SIMPLE cu accent metalic, pendul ZENO de sticla azurie, lustra HIGH BAY zincata sau plafoniera WOODY discreta si diafana.

Pentru mai multe idei si solutii în materie de corpuri de iluminat pentru bucatarii, va recomandam sa colaborati cu specialistii nostri.