- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Branduri iluminat

Oamenii trebuie întotdeauna să se simtă fericiți când merg acasă. Din acest motiv, este necesar să vă dotați locuința cu produse care vă fac viața mai ușoară, pentru a vă bucura de confort și conveniență maxime în propria locuință. Magia Luminii vă stă la dispozitie cu cele mai noi produse, cu livrare din stoc sau la comandă!

POLONIA

NOWODVORSKI

NOWODVORSKI aduce plusvaloare pe piața din România prin colecții de corpuri de iluminat destinate atât spațiilor rezidențiale cât și amenajarilor comerciale. Simplitatea, versatilitatea si materialele de inaltă calitate folosite în procesul de producție, plasează colecțiile brandului NOWODVORSKI printre cele mai căutate de catre specialiștii în design interior. Colecțiile de corpuri de iluminat aduc un omagiu stilului de viață vibrant prin soluții complete pentru spații interioare si exterioare, cu un design fresh si minimalist.
Vezi Produsele

POLONIA

SIGMA

Specificitatea brandului SIGMA este dată de raportul optim dintre calitate și pret, un sortiment actualizat și extins în mod constant, design minimalist si materiale de inalta calitate. Fiecare colecţie de corpuri de iluminat răspunde nevoilor diferitelor segmente de clienți și toate au fost create pentru a facilita viața de zi cu zi și pentru a garanta durabilitatea și siguranța, fiind potrivite și funcționale pentru fiecare casă, indiferent de cum este aceasta amenajată.

Vezi Produsele
SPANIA

ACB

ACB Illuminacion este un brand de corpuri de iluminat decorative și tehnice cu peste 30 de ani de experiență. Inspirate din lumina mediteraneeană, colecțiile ACB sunt caracterizate de simplitate, eficiență energetică și versatilitate. Recomandate atât pentru interioare și exterioare rezidențiale, cât și pentru spații comerciale, colecțiile ACB au puterea de a remodela ambientul și de a oferi starea de bine mult dorită.

Vezi Produsele
GERMANIA

MAYTONI

Maytoni este un brand german de corpuri de iluminat fondat in 2009. Compania s-a concentrat inițial pe dezvoltarea corpurilor de iluminat cu design clasic, în special candelabre cu cristal. Ca urmare a succesului in randul designerilor, colecția a fost extinsă pentru a include modele moderne și decorative. Principalele caracteristici ale colecțiilor MAYTONI sunt eleganța atemporală, designul unic și calitatea premium. Toate acestea au facut din MAYTONI un brand deosebit de apreciat de către specialistii în design interior.

Vezi Produsele
GRECIA

NOVA LUCE

Lumina este ingredientul secret al identității NOVA LUCE. Cu perseverență și credință în designul unic și premium, echipa de producție formată din designeri de interiori, artiști și graficieni dezvoltă modele de corpuri de iluminat inspirate din soarele și plaja Eladei. Destinate pieței din Grecia și Europa, corpurile de iluminat NOVA LUCE sunt caracterizate de forme unice, materiale premium, durabilitate ridicată si o versatilitate care le permite incadrarea in estetica oricărui spațiu ambiental.

Vezi Produsele
SPANIA

SCHULLER

SCHULLER S.L, este un brand care a început proiectarea și producția de corpuri de iluminat, decorațiuni interioare și mobilier în Spania în urmă cu peste 50 de ani. În acest moment, brandul este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, cu un portofoliu de peste 5.000 de colaboratori. Inspirate din designul mediteraneean, colecțiile SCHULLER reprezintă una din alegerile principale ale designerilor pentru care calitatea premium si designul unic sunt elementele – cheie.

Vezi Produsele
SPANIA

MANTRA

MANTRA apare cu o soluție nouă și inspirațională, invitându-ne să pornim de la realitatea virtuală pe drumul adevăratei creativități in designul ambiental. Pregătiți-vă pentru o călătorie virtuală pe plajele mediteraneene sau în preajma fiordurilor nordice, antrenați-vă imaginația pentru corpuri de iluminat fabuloase și transpuneți toată această experiență în amenajările dumneavoastră! Colecțiile de corpuri de iluminat de la MANTRA sunt inspirate atât de elemente naturale cotidiene cât și din elemente ambientale futuristice dar fără să cadă în capcana imitației superficiale și inestetice, lăsănd astfel imaginația să exploreze, să se lase fascinată și să facă alegeri.

Vezi Produsele
UNGARIA

RABALUX

Ca şi în cazul corpurilor de iluminat destinate utilizării de către publicul larg, marca RABALUX reprezintă cea mai bună alegere din perspectiva raportului calitate-preț şi al fiabilităţii şi în ceea ce priveşte sursele de lumină tradiţionale şi cele eficiente din punct de vedere energetic. Portofoliul de produse, care se reînnoieşte anual, corespunde celor mai noi tendinţe ale designului interior; dar şi cei care preferă un stil mai tradiţional găsesc corpuri de iluminat pentru interior şi exterior pe gustul lor în catalogul de specialitate care cuprinde aproape 2000 de articole.

Vezi Produsele
AUSTRIA

EGLO

Gama de produse de iluminat EGLO impresionează prin diversitate și stil. Cu o experiență vastă care a început din anul 1969 în Austria, brandul are ca obiectiv educarea oamenilor și a companiilor din întreaga lume să combine utilitatea unei iluminări corecte cu designul adaptat stilului și nevoilor. Corpurile de iluminat EGLO țin cont de ultimele tendințe de design interior și exterior, dar și de gusturile rafinate, clasice ce au dat formă celor mai interesante modele. Simplitatea și practicul definesc stilul EGLO, iar amenajarea unui spațiu bine iluminat, care răspunde în totalitate cerințelor, demonstrează profesionalismul Made in Austria.

Vezi Produsele
GRECIA

ZAMBELIS

Inspirat din nisipul și soarele Greciei, ZAMBELIS proiectează si produce corpuri de iluminat de peste 50 de ani în conformitate cu cele mai noi tendințe de design interior. Obiectivul ZAMBELIS este de a aduce simplitatea în spațiile interioare și exterioare, cu un accent pus pe soluțiile inovative în materie de stil, tendințe de culoare și tehnologie performantă.

Vezi Produsele
ITALIA

IDEAL LUX

Fondată în 1974, IDEAL LUX s-a născut din dorința creării unor produse in tendințele contemporane din designul interior, dar în același timp accesibile pentru o gamă largă de public. Caracteristica principală ale colecțiilor IDEAL LUX este varietatea largă de stiluri abordate, de la stilul decorativ clasic la cel modern. IDEAL LUX este un brand premium în domeniul corpurilor de iluminat care investește foarte mult în inovație tehnologică și design, realizând materiale fashion, căutate de arhitecți și designeri datorită aspectului unic pe care îl conferă fiecare colecție în parte.

Vezi Produsele
SPANIA

DALBER

Fiecare element de acasă este esențial pentru a stimula creșterea si educatia copiilor, dând frâu liber imaginației iar adaptarea iluminatului fiecărui spațiu în care locuiesc este cheia dezvoltării lor corecte. Din acest motiv DALBER, prin colectiile de corpuri de iluminat s-a angajat să creeze un mediu plăcut și prietenos copiilor și adolescenților. Corpurile de iluminat de la DALBER reprezintă principala alegere a designerilor de interior în cazul amenajării interioare dedicate prichindeilor  si adolescentilor.

Vezi Produsele