- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Informatii livrare

1. Livrarea bunurilor comandate

1.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in showroom-urile Magia Luminii, conform optiunii Clientului.

Livrarea se efectueaza prin DPD Romania pe teritoriul Romaniei, iar taxele de livrare sunt urmatoarele: 

25 lei    -  pentru comenzile in valoare de pana in 300 lei. Cu exceptia produselor voluminoase electrice ( platbanda, tarusi impamantare, cabluri, paratrasnete, etc).In acest caz se va proceda la recalcularea taxei de transport in functie de greutatea si volumetria produselor. 

Gratuit -  pentru comenzile in valoare de peste 300 lei.

Nota explicativa in cazul produselor din categoria Elemente conectica si fixare - Cabluri, tuburi flexibile, jgheaburi metalice, Cabluri si conductori , Alte produse electrice

Produsele din categoria mai sus mentionata au exprimat pretul in lei / per ml si se livreaza in functie de specificul produselor : la rola intreaga sau la bucata completa. Produsele care se taie din rola intreaga nu pot fi returnate. 

Nota: in cazul in care livrarea se efectueaza in afara de aria de acoperire DPD Romania se percepe o taxa suplimentara. In cazul comenzilor care contin produse voluminoase electrice ( platbanda, tarusi impamantare, cabluri, paratrasnete, etc) se va proceda la recalcularea taxei de transport in functie de greutatea si volumetria produselor. 

In acest caz, un consultant vanzari NEON-Magia Luminii contacteaza clientul care a efectuat o comanda pentru detalii in ce priveste pretul final al produselor si al transportului.

Statusul livrarii unei comenzi se poate verifica aici prin adaugarea numarului AWB https://tracking.dpd.ro/ 

 

Bunurile comandate pot fi livrate si la punctele de lucru NEON - Magia Luminii:

Cluj Napoca – SEDIUL CENTRAL 

MAGAZIN & DEPOZIT | PRODUCTIE
CLUJ-NAPOCA, STR. PARIS NR. 78A, COD 400137, JUD. CLUJ
TEL: +40 264 450 884 | FAX: +40 264 450 887
www.neonlighting.ro
email: vanzari@neonlighting.ro

Baia Mare

Baia Mare, Bd. Unirii, nr. 23, cod 430232, Jud. Maramureş
Tel./fax +40-262.221.611, tel. mobil 0745.307.252
E-mail: vanzari_bm@neonlighting.ro

Satu Mare

Satu Mare, Str. Drumul Careiului, nr 116, Jud. Satu Mare
Tel./fax +40-261.711.270, tel. mobil 0749.064.524
E-mail: vanzari_sm@neonlighting.ro

Sibiu

Sibiu, Soseaua Alba Iulia, nr. 112 A, tel.mobil: 0751.011.542
E-mail: vanzari_sb@neonlighting.ro

Oradea

Oradea, Piata Ignatie Darabant, nr. 1, cod 410235, Jud. Bihor 
Tel./fax +40-259.414.833, tel.mobil 0751.064.531
E-mail: vanzari_bh@neonlighting.ro
 

2. Plata bunurilor comandate

Produsele achizitionate prin comanda online se pot achita in doua modalitati:

 •     prin plata in sistem ramburs la curier ;
 •     prin ordin de plata sau transfer bancar in contul societatii. In acest caz, consultantii NEON-Magia luminii contacteaza Cumparatorul si va remite catre acesta o factura sau o proforma de avans;
 •     in cazul produselor care fac obiectul unor comenzi speciale de la producator/furnizor, Vanzatorul poate solicita un avans de la Cumparator in valoare de 30-40% din suma totala a comenzii;

3. Informatii despre bunurile comandate

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Bunurile vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Magia Luminii să nu poată livra Comanda.

NEON - Magia Luminii își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate Magia Luminii față de un Cumparator care a plasat o comanda prin intermediul magazinului online sau telefonic si a achitat-o,  este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele produse pe care nu le mai poate furniza din motive obiective.

Magia Luminii depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată, menționată în e-mailul cu detalii despre livrare respectiv in convorbirea telefonica initiata in urma plasarii unei Comenzi.

4. Returul bunurilor comandate

Cum puteti returna produsele achizitionate de la NEON - Magia Luminii prin intermediul magazinului online www.magialuminii.ro?

Produsele cumparate din magazinul online  www.magialuminii.ro pot fi returnate  in termen de 14 zile calendaristice:

 • prin completarea Formularului  de returnare produse  afisat pe site la sectiunea Pentru tine accesibil din magazinul online www.magialuminii.ro;
 • prin e-mail la adresa sesizari@magialuminii.ro printr-o declaratie neechivoca prin care clientul isi exprima dorinta de a returna produse. Clientul va specifica numarul comenzii, produsele pentru care doreste sa faca retur si toate datele clientului:nume si numar de telefon pentru contact;
 • telefonic la numarul 0751.014.355
Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza: 
 • de la data livrarii ( data la care a ajuns produsul /produsele la cumparator) produsului in cazul in care produsul a fost achizitionat de pe www.magialuminii.ro ; in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.

Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a fi nevoit sa justifice decizia.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

Conditiile referitoare la produsul returnat

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:

 • Sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie;
 • Produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport. Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Produse care nu sunt acceptate la retur

 • Servicii care au fost comandate de client si au fost executate cu acordul acestuia. Exemplu: cablu electric debitat la o anumita lungime, platbanda debitata la o anumita lungime, etc
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Produse care sunt acceptate la retur in anumite conditii:

 • corpuri de iluminat  care au fost utilizate si sunt aduse curatate pentru retur; 
 • articole electrice care au fost utilizate si sunt aduse curatate pentru retur;
Costul returului
 • in cazul produselor neconforme, cu defect de fabricatie, cu elemente lipsa sau nefunctionale, costul returului va fi suportat de catre Vanzator;
 • in cazul in care returul  a survenit din vointa exclusiva a Cumparatorului, costul returului va fi suportat de catre Cumparator. In acest caz, Vanzatorul are obligatia de a verifica fiecare produs care a facut obiectul returului si de a-i comunica Cumparatorului eventualele neconformitati constatate;

4. Rambursarea sumelor in cazul unui retur

Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere a Bunurilor din Comanda. Suma va fi returnata in contul bancar furnizat de catre Cumparator.