- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Formular returnare produse

Oferim consumatorilor optiunea de a completa si transmite electronic informatiile privind retragerea produselor (returnarea lor). Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere pe un suport durabil, de exemplu prin email, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru exercitarea dreptului de renuntare la produs, clientul informează MAGIALUMINII.RO cu privire la renuntarea produsului. În acest scop, clientul poate alege una dintre următoarele variante:

  • • Telefonic la numarul: . 0751.014.355
  • • Prin mail la adresa:      sesizari@magialuminii.ro
  • • Completarea formularului de returnare a produselor.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate in Conditiile comerciale si Informatiilor despre livrare si retur  sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Costul returului
  • in cazul produselor neconforme, cu defect de fabricatie, cu elemente lipsa sau nefunctionale, costul returului va fi suportat de catre Vanzator;
  • in cazul in care returul  a survenit din vointa exclusiva a Cumparatorului, costul returului va fi suportat de catre Cumparator. In acest caz, Vanzatorul are obligatia de a verifica fiecare produs care a facut obiectul returului si de a-i comunica Cumparatorului eventualele neconformitati constatate;

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, cu exceptia cazului in care produsele sunt cu defect de fabricatie, sunt neconforme, cu elemente lipsa sau nefuctionale sau s-a trimis un produs diferit. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, palet, lada,etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

MAGIALUMINII.RO va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii MAGIALUMINII.RO de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

MAGIALUMINII.RO va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care MAGIALUMINII.RO nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. Potrivit OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege ca odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.

Returul propriu zis (receptiile de produse) se realizeaza numai de luni – vineri in intervalul 8:30-17:00.

Formular