De-a lungul anilor, echipa Neon Lighting a realizat proiecte de iluminat pentru diferite spatii de lucru. Pe magialuminii.ro veti regasi produse care se potrivesc unei mari varietati de situatii. Spatiile de lucru pot fi de mai multe tipuri: spatii de productie industriala, spatii de birou, spatii de lucru specializate (ateliere mecanice, ateliere artizanale, ateliere de creatie).Corpuri de iluminat pentru spatiul de lucru aduc biroului sau atelierului nu doar conform ci si conditii optime pentru desfasurarea activitatii si evitarea obosirii ochilor.

Corpuri de iluminat pentru spatii de productie industriala

Halele de productie au in cele mai multe cazuri cerinte speciale de iluminat. In plus, in functie de industria pe care o deserveste vor fi conditii de umiditate, temperatura si nivel de particule specifice in aer. Magialuminii.ro propune o serie de corpuri de iluminat tehnice: pe baza de tuburi cu neon si panouri cu LED.

Corpuri de iluminat pentru spatii de birou

Spatiile de birou pot fi individuale sau open space. Munca desfasurata in birouri poate necesita un anumit tip de iluminat si un anumit sistem de declansare/inchidere. Selectia propusa de magialuminii.ro include aplice de perete, plafoniere, spoturi, lustre, lampadare, veioze si lampi de birou. In general, echipa Neon Lighting va propune un proiect de iluminat care sa raspunda cerintelor specifice fiecarei activitati.

Corpuri de iluminat pentru spatii de lucru specializate

Atelierele mecanice, atelierele artizanale (de croitorie, cofetarie, confectii diverse) si atelierele de creatie (pictura, sculptura, proiectare, fotografie) necesita sisteme de iluminat personalizate. Corpurile de iluminat vor fi prevazute cu sisteme de protectie adecvate, iar iluminatul va fi amenajat in conformitate cu zonele de lucru prestabilite.

In oricare din situatiile de mai sus, magialuminii.ro va recomanda sa consultati un specialist in sisteme de iluminat si amenajare a spatiilor tehnice. Neon Lighting va pune la dispozitie cunostintele acumulate de-a lungul a cateva decenii de munca in domeniu.