In perioada 7-10 septembrie a avut loc in Foaierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca festivalul de design interior Deco Days. La acest eveniment au participat designeri, arhitecți, business-uri colaterale și public iubitor de frumos. 40 de branduri din domenii precum corpuri de iluminat, mobilier, flooring sau decorațiuni si-au expus produsele si au interactionat cu publicul prezent la eveniment.

Participarea la Deco Days a fost pentru compania NEON LIGHTING un real succes si o experienta placuta in care am cunoscut persoane noi, am intalnit o multime de designeri si arhitecti talentati, parteneri din toata tara toti interesati de produsele noastre si serviciile complexe pe care le oferim.

Brand-ul promovat la Deco Days a fost Nowodvorski. Acesta a adus plusvaloare pe piața din România prin colecții de corpuri de iluminat destinate atât spațiilor rezidențiale cât și amenajarilor comerciale.

 

Regasiti mai jos cateva din produsele expuse la targ.

Ne gasiti in continuare la magazinul nostru din Cluj Napoca, de pe strada Paris, nr.78 A si la oricare din magazinele noastre din tara, Satu Mare, Baia Mare, Oradea si Sibiu.

Multumim ca ne-ati vizitat la Deco Days si va asteptam cu drag sa treceti pe la noi!