Alegerea unor decoratiuni pentru Craciun este o adevarata provocare pentru toti. Doua dintre aspectele cele mai importante atunci cand avem de luat aceasta decizie tin de spatiul pe care il avem la indemana si imaginatie. Atat interiorul cat si exteriorul casei trebuie sa imbrace un decor festiv pentru aceasta ocazie speciala.

Decoratiuni pentru Craciun recomandate pentru exterior

Atunci cand vorbim despre exteriorul casei, alegerea decoratiunilor pentru Craciun trebuie facuta cu multa atentie. Simplitatea si echilibrul sunt aspecte de care trebui sa tinem cont. Posibilitatile de a crea combinatii de culori si forme sunt numeroase, insa trebuie sa fim atenti sa nu cream un haos. Ornamentele trebuie impartite in asa fel incat sa nu existe spatii mult prea aglomerate sau dimpotriva locuri goale. Ne putem crea o casa desprinsa din povestile de Craciun, insa trebuie sa fim echilibrati, sa nu exageram cu amplasarea decoratiunilor si sa fim cat mai originali. Daca alegem o tematica, trebuie sa fim atenti ca ornamentele sa se completeze reciproc.

Daca vorbim despre instalatiile de Craciun, trebuie sa ne gandim daca preferam becurile LED sau cele incandescente. Avantajele becurilor LED tin de eficienta din punct de vedere energetic, dar si de durabilitate. Acestea au posibilitatea de a fi amplasate atat in exteriorul cat si in interiorul casei. Orice detaliu decorativ am alege, scopul este de a crea o atmosfera speciala.

Decoratiuni pentru Craciun recomandate pentru interior

Echilibrul si simplitatea sunt aspecte de care trebuie sa tinem cont si atunci cand alegem decoratiunile pentru Craciun, pe care le vom folosi pentru interiorul casei. Formele si culorile jucause ale decoratiunilor ne fac sa ne bucuram de atmosfera Craciunului. Decoratiuni sub forma de acadele sau bomboane creeaza un basm al Craciunului. Sirurile luminoase ne fac sa ne bucuram de spiritul Craciunului si de o ambianta calda. Originalitatea in combinatia dintre culori, forme si lumini poate face ca decorul de Craciun al interioarelor sa fie unul de vis.

Produse recomandate

Magia Luminii va pune la dispozitie o gama variata de decoratiuni pentru Craciun, care sa va ajute sa creati un decor de basm.

Daca v-au placut recomandarile noastre de produse decorative, va invitam sa vizitati sectiunea de decoratiuni si instalatii electrice pentru Craciun. Pentru mai multe sfaturi si solutii, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 751 014 355 sau pe adresa de email contact@magialuminii.ro.