Cum alegem cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru dormitor

Dormitorul este spatiul care trebuie mulat dupa personalitatea noastra, ambianta netinand cont de vizitatori, totul fiind personal. Tot decorul trebuie ales cu atentie. In ceea ce priveste alegerea celor mai potrivite corpuri de iluminat pentru dormitor, in primul rand trebuie sa stabilim functiile pe care le vor indeplini acestea. Pe langa functia primara, aceea de a lumina, corpurile de iluminat transforma incaperile. Iluminatul corespunzator al dormitoarelor este extrem de important. Prin mobila, accesorii, perdele sau corpuri de iluminat trebuie sa transformam dormitorul in oaza noastra de liniste. Prin corpurile de illuminat, reusim sa personalizam ambientul, sa imbunatatim aspectul, sa completam stilurile, sa punem in valoare culorile sau texturile.

Cu totii ne dorim sa cream un spatiu cat mai placut si relaxant. Atmosfera creata de lumina in dormitor, ne determina o anumita stare de spirit. Pentru o functionare optima a corpurilor de iluminat, sunt recomandate intrerupatoarele separate, pentru reglarea intensitatii luminii. Se pot alege lustre, aplice sau veioze de marimi si modele diferite, dar care sa completeze si sa se integreze in designul camerei. Concomitent, pot fi utilizate mai multe surse de lumina. Pentru iluminatul general se recomanda utilizarea unor lustre sau candelabre, amplasate pe plafon. Daca vorbim despre lumina de citit, recomandarea este utilizarea unor veioze. De multe ori simtitm nevoia de a avea o sursa de lumina laterala, asa ca aplicele sunt o solutie optima. Daca luam in calcul iluminarea unui dormitor matrimonial, de aici nu trebuie sa lipseasca luminile difuze, decorative. Folosirea veiozelor si a luminilor decorative, cu abajur din materiale textile, a catorva spoturi sau lumini colorate vor crea un efect special.

Corpuri de iluminat pentru dormitor recomandate

Magia Luminii va pune la dispozitie o gama variata de corpuri de iluminat potrivite pentru dormitoare.

Pentru iluminatul general, cateva dintre recomandarile noastre sunt:

In ceea ce priveste alegerea veiozelor, pentru lumina de citit, va recomandam:

Iluminatul lateral este foarte important pentru dormitor, asa ca va recomandam:

Pentru a avea parte de mai multe solutii, sfaturi si recomandari de corpuri de iluminat pentru dormitor va invitam sa vizitati sectiunea noastra de corpuri de iluminat interior sau sa ii contactati pe specialistii nostri la numarul de telefon +40 751 014 355.