- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Stiri si Noutati

  1. Neon Magia Luminii la Deco Days 2023

    In perioada 7-10 septembrie a avut loc in Foaierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca festivalul de design interior Deco Days. La acest eveniment au participat designeri, arhitecți, business-uri colaterale și public iubitor de frumos. 40 de branduri din domenii precum corpuri de iluminat, mobilier, flooring sau decorațiuni si-au expus produsele si au interactionat cu publicul prezent la eveniment.

    Participarea la Deco Days a fost pentru compania NEON LIGHTING un real succes si o experienta placuta in care am cunoscut persoane noi, am intalnit o multime de designeri si arhitecti talentati, parteneri din toata tara toti interesati de produsele noastre si serviciile complexe pe care le oferim.

    Brand-ul promovat la Deco Days a fost Nowodvorski. Acesta a adus plusvaloare pe piața din România prin colecții de corpuri de iluminat destinate atât spațiilor rezidențiale cât și amenajarilor comerciale.

     

  2. Iluminat festiv: din octombrie incepe numaratoarea inversa!

    NEON Lighting pune la dispozitia operatorilor comerciali si institutiilor publice expertiza sa in tehnologia iluminatului festiv. Octombrie este luna in care, daca inca nu ati demarat proiectarea sistemelor de iluminat pentru festivitatile de iarna, este momentul sa o faceti!

  3. Corpuri de iluminat pentru baie: tendințe.

    Găsirea corpurilor de iluminat potrivite fiecărei băi este o sarcină dificilă, cu atât mai mult cu cât în sala de baie începem și terminăm ziua. Iluminatul băilor trebuie să dinamizeze dimineața și să relaxeze seara. Suprafața băii influențează modul în care obiectele sanitare, mobilierul și corpurile de iluminat vor fi distribuite în spațiu.

  4. Corpuri de iluminat pentru spatiul de lucru

    De-a lungul anilor, echipa Neon Lighting a realizat proiecte de iluminat pentru diferite spatii de lucru. Pe magialuminii.ro veti regasi produse care se potrivesc unei mari varietati de situatii. Spatiile de lucru pot fi de mai multe tipuri: spatii de productie industriala, spatii de birou, spatii de lucru specializate (ateliere mecanice, ateliere artizanale, ateliere de creatie).

  5. Importanta unui iluminat adecvat in locuinta

    Iluminatul locuintei este o arta si o stiinta. Magialuminii.ro ofera clientilor sai nu doar posibilitatea de a alege dintr-o gama diversa de produse, dar si cea de a alege constient, ce tip de produs se potriveste intr-o anumita zona a locuintei.

  6. Corpuri de iluminat bucatarie

    Corpuri de iluminat bucatarie precum lustre, candelabre, plafoniere, aplice si spoturi, castiga teren in domeniul decorului interior. Motivul? – tendinta segmentului este de a individualiza zonele din acest univers unic: bucataria!

  7. Veioze dormitor – atmosfera si intimitate

    Dormitorul este un spatiu intim, un sanctuar al individului. Veioza pentru dormitor este un element aproape nelipsit din acest ambient. Amplasate pe noptiere, pe micul budoar din dormitor sau pe masuta de langa fotoliul de citit, veiozele din dormitor transforma ambianta intr-o fractiune de secunda.

  8. Lustre, candelabre pentru sali de evenimente

    Lustrele si candelabrele pentru salile de evenimente sunt o categorie deosebita de corpuri de iluminat, intrucat aceste sali sunt incaperi special concepute pentru a gazdui evenimente precum nunti, botezuri, petreceri de companie, aniversari diverse.

  9. Corpuri de iluminat livingul pe toate gusturile

    Livingul este unul dintre cele mai importante spatii din locuintele noastre, asa ca trebuie sa acordam o atentie sporita acestuia, din punct de vedere ambiental si al iluminatului. Asadar, trebuie sa acordam o importanta adecvata fiecarui corp de iluminat folosit.

  10. Partneriatul de incredere MAKEL-Magia Luminii

    GRUPUL DE FIRME MAKEL,  firma cu capital turcesc, si-a inceput activitatea in sectorul materialelor electrice in anul 1977, dovedindu-si competentele prin semnarea mai multor premiere in domeniu.

Pagină