Veioze Clasice

Dormitoarele sunt spatiile care ne reprezinta. Seara de seara, dupa zile lungi, ne cuibarim in oaza noastra de liniste, de relaxare. Decorul unui astfel de spatiu, in care ne relaxam si ne odihnim, trebuie ales cu atentie, tinand cont de toate aspectele. Elementele decorative ar trebui sa ne reprezinte personalitatea pe de o parte, dar si sa construiasca o atmosfera aparte. Un element la care ar trebui sa fim foarte atenti este veioza, amplasata pe noptiera, care sa ne permita sa rasfoim o carte sau care sa creeze o atmosfera deosebita. Veioze clasice sau moderne, cu siguranta vor crea un decor placut.

Veiozele pentru dormitor pot fi cu sau fara abajur, cu un singur sau mai multe becuri. Diversitatea in design al veiozelor, permite completarea oricarui stil adoptat pentru decorul dormitoarelor. O recomandare potrivita pentru o atmosfera relaxanta si o ambianta prielnica odihnei este reprezentata de veiozele clasice.

Prin alegerea unoi veioze clasice intelegem un tip de iluminat de accent, discret, care creaza o atmosfera calda si intima. Aceste aspecte sunt cu siguranta de dorit pentru oaza noastra de liniste si relaxare, care ne determina starea de spirit.

Veioze clasice recomandate

Magia Luminii va pune la dispozitie o serie de veioze clasice, care sa completeze un decor cald, pe care cu totii ni-l dorim pentru dormitoarele noastre.

Veioza Alba Kremowy cu un abajur din material textil se asorteaza cu un dormitor cu un decor cald, care imbina spre relaxare. Amplasata pe noptiera de langa pat te va ajuta cu siguranta la lectura de seara.

Veiozele Baron si Baron White cu design clasic, vor completa decorul unui dorimitor. Cu o prezenta discreta, cu siguranta iti vor face serile mai frumoase si relaxante.

Veioza Fresco, asemanatoare unei lumanari, va crea cu siguranta o atmosfera placuta in dormitoare. Discreta, dar totusi eleganta isi merita locul pe noptiera din dormitor.

Daca v-au placut recomandarile noastre de veioze clasice, va invitam sa ne vizitati sectiunea de corpuri de iluminat pentru interior, pentru a alege sursele de iluminat pentru dormitoarele dumneavoastra. Pentru mai multe sfaturi si solutii, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 751 014 355 sau pe adresa de email contact@magialuminii.ro.