Becurile LED, 10 beneficii ale folosirii

Becurile LED, 10 beneficii ale folosirii

Toata lumea stie deja despre becurile LED,sunt parte din viata noastra de ani buni. Folosirea becurilor cu LED a inceput sa devin deja o rutina, dar haideti sa vedem de ce becurile cu LED tind sa inlocuiasca incet incet  becurile clasice. Sa vedem asadar 10 beneficii ale folosirii becurilor cu LED.

Corpuri de iluminat pentru spatiul de lucru

Corpuri de iluminat pentru spatiul de lucru

De-a lungul anilor, echipa Neon Lighting a realizat proiecte de iluminat pentru diferite spatii de lucru. Pe magialuminii.ro veti regasi produse care se potrivesc unei mari varietati de situatii. Spatiile de lucru pot fi de mai multe tipuri: spatii de productie industriala, spatii de birou, spatii de lucru specializate (ateliere mecanice, ateliere artizanale, ateliere de creatie).

Corpuri de iluminat pentru baie: tendințe.

Corpuri de iluminat pentru baie: tendințe.

Găsirea corpurilor de iluminat potrivite fiecărei băi este o sarcină dificilă, cu atât mai mult cu cât în sala de baie începem și terminăm ziua. Iluminatul băilor trebuie să dinamizeze dimineața și să relaxeze seara. Suprafața băii influențează modul în care obiectele sanitare, mobilierul și corpurile de iluminat vor fi distribuite în spațiu.

NEON Lighting: Showroom în Bucuresti

NEON Lighting: Showroom în Bucuresti

Din octombrie 2015, NEON Lighting va invita sa vizitati noul showroom din Bucuresti de pe sos. Bucuresti -Urziceni, nr. 16-31, Afumati 077010 NEON Lighting vine astfel mai aproape de clientii din capitala si regiunea din sudul Romaniei.

De la aceasta data, reteaua NEON Lighting are 5 spatii de prezentare a produselor pe care le desface pe piata romaneasca. In plus, clientii magialuminii.ro vor putea ridica comenzile lor direct din showroom-urile curente.

4 articole
Afișați pe pagină