Cum alegem corpurile de iluminat pentru baie?

Atunci cand dorim sa alegem corpuri de iluminat pentru baie, apare mereu intrebarea “Care este corpul de iluminat ideal pentru baie?”. Alegerea se face in functie de preferintele estetice ale celui care foloseste baia, dar si de dimensiunea incaperii. Daca baia masoara mai putin de 4.5 metri patrati, suntem nevoiti sa alegem doar un singur corp de iluminat, cu o putere mai mare, care sa fie montat pe tavan, fara a mai avea nevoie de corpuri de iluminat suplimentare. Luminile secundare sau asa zisele lumini de lucru sunt de cele mai multe ori montate pentru luminaria zonei oglinzii. Acestea sunt foarte practice pentru doamne. Luminile secundare trebuie fixate simetric in partile laterale sau deasupra oglinzii din baie.

Inainte de a cumpara orice fel de corp de iluminat, trebuie sa acordam atentie culorii si materialului din care este confectionat. Lumina colorata are tendinta de a distorsiona lumina reflectata in oglinda. Materialele mate sau opace sunt cele care determina o lumina de calitate si mai placuta pentru privire.

Corpuri de iluminat pentru baie cu LED

Corpurile de iluminat cu LED pot crea o atmosfera interesanta in interiorul unei bai, datorita senzatiei de miscare a luminii, care poate fi perceputa diferit in functie de unghiul din care este privita. Multi dintre noi avem tendinta de a monta un singur corp de iluminat, mai puternic, pentru intreaga incapere. Aceasta este o greseala care se concretizeaza prin dezechilibre si aparitia unor umbre in anumite colturi din baie. Pentru a evita aceasta problema, putem monta mai multe surse de lumina din diferite zone ale incaperii, utilizand LED-uri.

Corpuri de iluminat pentru baie recomandate

Magia Luminii va pune la dispozitie o serie de corpuri de iluminat pentru baie bazate pe estetica si functionalitate.

Daca v-au placut recomandarile noastre de corpuri de iluminat pentru baie, va invitam sa ne vizitati sectiunea de corpuri de iluminat pentru baie, pentru a alege sursele de iluminat pentru baile dumneavoastra. Pentru mai multe sfaturi si solutii, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 751 014 355 sau pe adresa de email contact@magialuminii.ro.