- 10% discount prin MAGIA10! Afla mai multe

Colaboreaza cu Magia Luminii!

Esti designer de interior sau arhitect? Iti oferim un parteneriat pe termen lung cu multiple avantaje si beneficii pentru tine si clientii tai! Avem mii de solutii pentru amenajari interioare, de la aplici, lustre si veioze pentru camera copiilor pana la corpuri de iluminat exclusiviste pentru amenajarile in stil industrial. Din 1994, cele mai renumite branduri europene de corpuri de iluminat sunt alaturi de Neon - Magia Luminii in dorinta de a livra energie prin lumina tuturor clientilor.

Iti punem la dispozitie informatii complete despre corpurile de iluminat, dar nu numai, de la imagini relevante pana la cataloage de prezentare si fise tehnice, totul pentru ca tu sa fii pe deplin multumit!Suntem alaturi de tine cu sfaturi inteligente, avem bunavointa si disponibilitatea de a te asculta si, nu in ultimul rand, suntem o echipa care este in permanenta legatura cu tine pentru identificarea celor mai bune solutii pentru spatiile ambientale !

Contacteaza-ne prin formularul de contact sau la adresa de e-mail marketing@magialuminii.ro si te contactam cat ai spune “design interior”.

Iluminatul ambiental este o componenta esentiala a interioarelor de orice tip: rezidential, hoteluri, restaurante si cafenele, cluburi, birouri, spatii industriale, spatii expozitionale, spatii comerciale. Fiecare categorie de interior ne provoaca cu cerintespecifice in domeniul iluminatului ambiental.

Iluminatul arhitectural este o alta ramura de specializare a echipei Magia Luminii. Fie ca doresti sa pui in evidenta o cladire sau un obiectiv de interes public, pe o perioada determinata sau permanenta, va putem oferi o gama diversa de solutii.

Iluminatul festiv deserveste atat amplasamente exterioare cat si interioare. Iti personalizam atat designul jocului de lumini cat si gama de culori. O componenta majora este cea de planificare si dimensionare corecta a proiectului de iluminat festiv.

Institutiile publice, marile centre comerciale si companiile private lucreaza indeaproape cu echipa de proiectare si implementare pentru obtinerea unui efect deosebit.

Iluminatul stradal a devenit una din principalele preocupari ale administratiilor locale. Iluminatul stradal difera ca program in functie de sezon si de specificul asezarii. Magia Luminii detine know-how-ul tehnic si intreaga gama de produse necesarerealizarii retelelor de iluminat stradal.

Nume/Prenume:
Telefon:
E-mail:
Localitatea in care iti desfasori activitatea:
Profesie:
Designer
Arhitect
Informatii suplimentare:

Producatori